Κτίστηκε το 2009 και με πολλή προσωπική δουλειά από τους ιδιοκτήτες Πάνο Λαμπράκη και Δήμητρα Σακκά και είναι το πρώτο οινοποιείο στην περιφερειακή ενότητα της Άρτας.
Το οινοποιείο διαθέτει αμπελώνες 40 στρεμάτων και παράγει κρασί από διάφορες ποικιλίες, κυριότερες από τις οποίες είναι μαλαγουζιά, cabernet, merlot, syrah, αγιωργίτικο, μοσχάτο και φυσικά, την τοπική ημίγλυκη ζαμπέλα.
Μία επίσκεψη στο οινοποιείο είναι απαραίτητη, τόσο για το γούστο με το οποίο είναι διαμορφωμένος ο χώρος και την πανέμορφη τοποθεσία, όσο και για να δοκιμάσετε τα κρασιά που έχουν κάνει το οινοποιείο γνωστό σε όλη την περιοχή.